Általános információk

Rendelés

A virágküldés weblapunkon néhány egyszerű kattintással kezdődik.

1. lépés: válaszd ki a csokrot
2. lépés: töltsd ki a megrendelő lapot
3. lépés: válassz fizetési módot add le a megrendelést.

A többit bízd ránk!

Miután fogadtuk megrendelésed, kollégáink rögtön továbbítják azt a címzetthez legközelebb eső virágüzletünkbe, ahonnan a kért időpontban megkötjük és kiszállítjuk a csokrot szeretteidnek.

Szállítás

Kórházba történő szállítás esetén kérjük, tüntesd föl az osztályt, illetve a kórterem és szoba számát is.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy Magyarországon nem minden osztályra lehet virágot bevinni. Amennyiben nem engedik be, úgy a nővérpultnál kerül leadásra. Garanciát is az osztály nővérpultjáig vállalunk! Szállodába történő szállítás esetén kérjük, jelöld meg a szobaszámot és a vendég nevét. A kézbesítést a szálloda recepciójáig garantáljuk.

Árak

A virágcsokor és a kiszállítás ára tartalmazza a helyi adókat. A kiszállítás Magyarországra és külföldre egyaránt 6 euro, azaz körülbelül 1.950 Ft.

Amennyiben a címzett megtagadja a virág átvételét, a teljes összeg megfizetése akkor is kötelező.

Banki átutalással:

Ha Ön nem rendelkezik bankkártyával, vagy a rendszer nem tud bankkártyás fizetést fogadni, a megrendelt virágküldemény árát fizetheti átutalással az alábbi bankszámlára:

Forint átutalás esetén:
Background IT BT. 10918001-00000054-58140003

Külföldről történő utalás esetén:
SWIFT (BIC): BACXHUHB
IBAN: HU40 1091 8001 0000 0054 5814 0003

Megrendelését függőben tartjuk mindaddig, amíg a befizetés igazolása nem érkezik be irodánkba!

A banki átutalás bizonylatát (a megrendelés számával) kérjük küldje el e-mailben erre a címre: megrendeles@viragavilagba.hu

Ezt követően tudjuk teljesíteni megrendelésed.

Gyors kézbesítés

Világméretű partnerhálózatunknak köszönhetően az megrendelésed bármikor, bárhova a világon haladéktalanul kézbesítjük és a kiszállítást egy munkanapon belül garantáljuk. Alkalmazkodva a különböző időzónákhoz, a munkaszüneti napokhoz, a nyitvatartási időkhöz, valamint a rendelésben feltüntetett kézbesítési naphoz, a kiszállítás a következő feltételek szerint történhet:

  • rendelésének elfogadása után azt az adott országban működő partnerünk dolgozza fel, figyelembe véve a munkaszüneti napokat és a helyi nyitvatartási időt,
  • szombat délután, vasárnap és munkaszüneti napokon nem tudjuk garantálni a kézbesítést. Táborhelyekre, katonai bázisokra, hajókikötőkbe és repülőterekre történő kiszállítást nem tudunk garantálni.


Speciális rendelések és érdeklődések esetén kérjük, lépj velünk kapcsolatba.Rendelés visszaigazolása

Miután leadtad a rendelését, pár perc múlva kapni fogsz egy e-mailt az általad megadott E-mail címre, amiben benne lesz megrendelésének száma. Amennyiben kérdésed, észrevételed, esetleg változás áll be a megrendeléssel kapcsolatban, keress ügyfélszolgálati elérhetőségeinkben e-mailben, vagy telefonon: +36 20/48 88 362